Alkalmaink
image
image
image


Alkalmaink

Vasárnap reggel 900 órakor gyermek-istentisztelet, minden hittanos gyermek részére. Alkalmat Babka Zsuzsanna testvérünk vezeti, aki játékos feladatokkal, énekekkel és bibliai történetekkel várja a gyermekeket. Az alkalom körülbelül egy óra hosszát tart.

Vasárnap 1030 órakor istentisztelet. Az istentisztelet hirdetője Eszlényi Ákos lelkész. Minden hónap első vasárnapján úrvacsorára nyílik lehetőség. Szeretettel várjuk!

 • A gyülekezetben rendszeres hitoktatás folyik 38 gyermek számára. Az óvodástól az általános iskola 8. osztályos korosztály részére.

 • Szombat 1830 órakor ifjúsági bibliaklub működik a középiskolások és fiatal felnőttek részére. A klub az Élet Szava Alapítvány segítségével jött létre. Az alkalmak minden fiatal számára izgalmas, szórakoztató, és reménység szerint áldott.

 • Szerda 1800 órakor felnőttek részére is van bibliakör, amely jelenleg a Jelenések könyvét tanulmányozza. Böjti időben az alkalmak helyett istentisztelet van.

 • Vasárnaponkét az asszonykör 1800 órakor kezdődik. Örömmel mondhatjuk, hogy sok asszonytestvérünk látogatja az alkalmakat, ahol körülülhetik az igét. 2007. év őszétől ismét van férfikör, kéthetente az asszonykörrel felválltva. Vezetője Tóth András.

 •       
  image
  image
  image